De wereld mooier maken op een flexibele manier met de fundraising company!

“De wereld mooier maken op een flexibele manier”

Ben jij opzoek naar een bijbaantje wat goed in te plannen is naast jouw studie en waar jij je kan inzetten om de wereld beter en mooier te maken, lees dan vooral even door…

Wij zijn The Fundraising Company en zetten ons al langer dan 10 jaar in voor goede doelen. Hoe doen wij dat? Wij bellen warme contacten. Dus mensen die al een band hebben met het goede doel.

Je kan je daarbij voorstellen dat wij o.a. voor Milieudefensie en Greenpeace bellen. Wij bellen niet altijd voor duurzame organisaties maar wel altijd voor organisaties die de wereld beter maken. Bijvoorbeeld ook voor een Unicef, Artsen Zonder Grenzen maar ook voor een Leger des Heils of voor Foodwatch. Genoeg afwisseling dus bij the Fundraising Company!

Wij zijn een groeiende organisatie en er komen steeds meer goede doelen bij om voor te bellen. Wij hebben dus versterking nodig!

Het leuke van dit werk is dat het heel leerzaam is. Je leert gesprekstechnieken en communicatieve vaardigheden waar je altijd wat aan hebt.

Ooh ja wij zitten ook lekker centraal! Wij zitten namelijk op de Singel vlak bij Amsterdam centraal station.

Nu denk je vast “leuk” maar wat zijn de vereisten?

Het is belangrijk dat je het leuk vindt om gesprekken aan te gaan, de Nederlandse taal goed beheerst, doelgericht bent en het leuk vindt om mensen te overtuigen. En zoals er helemaal boven aan deze tekst staat, ‘de wereld mooier willen maken’.

Het fijne is dat jij per week je eigen rooster kan bepalen. Maar wel minimaal 12 uur per week beschikbaar bent, waarvan 1 avond per week en 1 zaterdag per maand.

Natuurlijk staat er voor jou inzet iets voor terug,

· Wij bieden een startsalaris van 10,69 p.u. wat (maandelijks) kan oplopen naar 13,25.

· Reiskosten vergoeding van max. 9 p.d.

· Kans op bonussen en leuke extraatjes

· Een gezellige informele sfeer en een leuk team

· Een ton aan kennis over alle goede doelen

· Doorgroei mogelijkheid

· Goede aanvulling op jouw CV

Enthousiast geworden? Meld je dan aan via onze website: www.fundraisingcompany.nl. Wij nemen dan contact met jou op. Wil je het heft in eigen handen nemen? Neem dan via het telefoonnummer 020-4270027 contact met ons op en vraag naar onze afdeling werving en selectie.

Tot snel!