Volunteers needed for the Student Energy Race

Kan jij anderen helpen bij zoveel mogelijk energie te besparen en het maximale uit zichzelf te halen? Wil je wat bijverdienen? Student Energy Race zoekt meerdere Student Energy Coaches!

Student Energy Race zoekt tijgers en tijgerinnen met indrukwekkend veel motiveringskracht. De Student Energy Race is dé energiebesparingsrace onder studenten. Studentenhuizen uit heel het land gaan de strijd met elkaar aan. Het huis dat de meeste energie bespaart, wint.

Maar winnen doe je niet zomaar. Daarom krijgt elk studentenhuis een Student Energy Coach aangewezen: iemand die de studenten inspireert en motiveert om te (blijven) besparen. Student Energy Race zoekt meerdere coaches die deze studentenhuizen tijdens de race wil begeleiden. Dit verwachten we van je:

–           Je bent aanwezig bij de kick-off-bijeenkomst in oktober en helpt deze een leuke invulling te geven

–           Je gaat maandelijks 1 keer op bezoek bij de deelnemende huizen om met ze mee te denken, te stimuleren en slimme besparingstips te geven (nov – feb);

–           Je bent het aanspreekpunt voor de huizen;

–           Je neemt deel aan een trainingsavond workshopgeven en geeft in december de workshop aan de deelnemende huizen omtrent teambuilding en motivatie;

–           Je maakt gemiddeld per maand 8u met in december een piek van gemiddeld uur 16u

–           Je reikt samen met onze beheerder de prijzen uit;

 

Als Student Energy Coach ontvang je een vrijwilligersvergoeding van €100 per maand! Is dit iets voor jou of heb je vragen? Mail dan naar ser@studentenvoormorgen.nl. Wees er snel bij!

 

 

De wereld mooier maken op een flexibele manier met de fundraising company!

“De wereld mooier maken op een flexibele manier”

Ben jij opzoek naar een bijbaantje wat goed in te plannen is naast jouw studie en waar jij je kan inzetten om de wereld beter en mooier te maken, lees dan vooral even door…

Wij zijn The Fundraising Company en zetten ons al langer dan 10 jaar in voor goede doelen. Hoe doen wij dat? Wij bellen warme contacten. Dus mensen die al een band hebben met het goede doel.

Je kan je daarbij voorstellen dat wij o.a. voor Milieudefensie en Greenpeace bellen. Wij bellen niet altijd voor duurzame organisaties maar wel altijd voor organisaties die de wereld beter maken. Bijvoorbeeld ook voor een Unicef, Artsen Zonder Grenzen maar ook voor een Leger des Heils of voor Foodwatch. Genoeg afwisseling dus bij the Fundraising Company!